Bruine eiken vloer

Een bruine eiken vloer doet nog steeds goed mee. Best wel origineel toch?

Bruine eiken vloer. De Vloerderij heeft ze.

Een bruine eiken vloer is eigenlijk nooit weg geweest. Al worden tegenwoordig vaker lichtere kleuren gebruikt. De bruinwe eiken vloer houdt mooi stand en staat ontegenzeggelijk vaak heel mooi in diverse interieurs een antieke soms verouderde bruine vloer kan zelfs in een hyper modern interieur super mooi staan. Bekijk hier eens de Vloerflitsen.


Bruine eiken vloer. De Vloerderij verkoopt ze nog steeds volop.

Uiteraard zijn er tal van graduaties in bruine eiken vloeren, er is veel keus in een te kiezen tint. In onze showrooms zijn ze geheel vrijblijvend te bekijken.

 

Frans Eiken Abdij?. Een prachtige en pure authentieke plank.

Een Frans eiken Abdij vloer, net even wat anders dan die "dertien in een dozijn" houten vloeren. Een bijzondere eikenhouten vloer met heel veel charisma. Zo'n bruine eiken vloer doet wat. Een prachtige tekening met nerf en noest schakering onderscheidt deze eiken Abdij vloer zich van de grijze massa.
Bruine Frans eiken abdij vloeren zijn een specialiteit van de Vloerderij en zijn daarom ook heel goed verkocht.
Ook op deze eiken vloer passen vele olietinten en ze zorgen voor een geweldige uitstraling.
Geschikt voor bijna elk interieur.|Zo'n bruine Frans eiken abdij vloer kan geleverd worden in diverse breedtes en hebben een standaard (massieve)dikte van 2 cm.
Een Frans eiken abdij vloer is een goede keus voor jaren woongenot.


De prijs is heel aantrekkelijk te noemen, want de Vloerderij kent geen tussenpersonen. En zo'n bruine eiken vloer kan dan ook voor een scherpe prijs verkocht worden.

18 cm breed  37,95
20 cm breed  39,95
22 cm breed  42,95

Bovenstaande prijzen gelden niet voor verouderde eiken vloeren.

Frans eiken vloeren te koop en de Franse sfeer komt er gratis bij.