Donkere eiken vloer

Donkere eiken vloer. Donker geolied eiken kan heel mooi zijn. Het oogt klassiek maar is dat niet altijd.

Een oude donkere eiken vloer?. Nee hoor, gewoon stokoud gemaakt.
Met de technieken van nieuwe eiken vloeren, maar met het smoelwerk van oude eiken vloeren.

De verouderingstechniek wordt vooral los gelaten op massief eiken vloeren die bestemd zijn om donker geolied of gerookt te worden ze kunnen dan in meerdere uitvoeringen gestalte krijgen. In principe wordt hier dus wel vaak een donkere eiken vloer voor gekozen. Een klassieke uitstraling is wel vaak gewenst met deze stijl.
We kennen een lichte verouderingsversie en de zwaardere variant. Door de eiken planken van te voren te kastijden krijgt de eiken vloer een super oude uitstraling. Maar als de vloer niet verouderd is kan er uiteraard ook een donkere tint aangebracht worden.
Er bestaan verschillende namen voor het verouderingsproces en een donkere eiken vloer maakt hier ook deel van uit..., we kennen getrommelde, gekastijde en gegeselde eiken vloeren. Om het verouderingsproces extra krachtig te maken worden de eiken vloeren ook wel voorzien van speciale donkere olie.
Maar ook wordt een eiken vloer donkerder met een rookproces. Want d.m.v. het roken en het daarna behandelen met een naturel olie wordt een eiken vloer ook donker van kleur. Een donkere eiken vloer kan dus gerookt worden i.p.v. met een donkere olie behandeld.


Een donkere eiken vloer doet het vaak goed. Ook een verouderde donkere vloer is gewild.

Eikenhouten vloeren krijgen nét dat extra's met een donkere behandeling. Kijk maar.

En ze zijn trendy en passen heel goed in deze dynamische tijd. Ze maken een interieur wel héél speciaal. Een donkere eiken vloer kan uiteraard heel goed gecombineerd worden met een modern interieur. De prijzen van zo'n donkere eiken vloer is bij de Vloerderij door eigen import gunstig, wil jij eens zo'n donkere eiken vloer bekijken? bezoek dan eens een
showroom in jouw regio
! 

Onderstaande prijzen gelden voor blanco verouderde vloeren. Bij en donkere eiken vloer komt het roken en olien er nog bij.
16 cm breed  40,95
18 cm breed  43,95
20 cm breed  45,95
22 cm breed  48,95

Echte Frans eiken vloeren hier super voordelig te koop.