Eiken parketvloer

Eiken parketvloer. Tijdloos en elegant, verkrijgbaar bij De Vloerderij

Eiken parketvloer, tijdloze elegantie

Met die prachtige tinten, goudbruin, vergrijsd of met een mix van je persoonlijke wensen. een eiken parketvloer is gewoon puur. 

Dat is allemaal mogelijk met een eiken parketvloer.

Zo’n eiken parketvloer koop je vaak maar één keer in een “lifetime” en dan is het natuurlijk belangrijk, dat je de goede keus maakt.

De eik is het meest populair voor een parketvloer.

De Vloerderij is specialist in eiken parket en levert al sinds jaar en dag de Nederlandse markt.

Eiken parketvloer in Nederland.

In alle uithoeken van Nederland ligt al wel een eiken parketvloer van de Vloerderij. Zelfs die planken visgraatparket.
De prijs in nl. interessant te noemen, dit komt omdat de Vloerderij deze eiken parketvloeren zelf schaaft en zonder omhaal rechtstreeks de consument bedient.

Bezoek daarom eens één van onze showrooms en jouw eiken parketvloer ligt hier zonder twijfel op je te wachten.

 

Een eiken parketvloer koop je niet zo maar., je laat je eerst goed voorlichten en dan pas ga je over tot de aankoop en dat doe je dan weer bij een specialist.
Bij Floorco wordt jouw eiken parketvloer keuze nog eens drastisch nagerekend om tot een passende prijs te komen.
Ook de montage is belangrijk, want elke eiken parketvloer heeft toch een professionele afwerking nodig. De Vloerderij beheerst het hel traject van A tot Z.
Denk ook eens aan een eiken parketvloer van maxi planken, dus niet meer van die kleine smalle plankjes, maar een eiken parketvloer gemaakt van brede planken van wel 18 cm breed. Je weet niet wat je ziet en deze soort eiken parketvloer is prachtig om te zien.
Ook worden de multiplanken of duoplanken gebruikt voor zo'n eiken parketvloer. Deze gelaagde planken zijn hier speciaal voor gemaakt.