Eiken visgraatvloer

Eiken visgraatvloer, nieuwe houten vloeren trend.
Planken visgraatvloer…… Haaientand!

Eiken visgraatvloer. Visgraatparket vloeren zijn erg Trendy en worden veel gevraagd. 

Eiken visgraatvloer, in een witte olie.
Planken visgraatvloer massief eiken.

Een eiken visgraatvloer is in de meeste gevallen geschaafd van europees of Frans eiken., puur natuur dus, geen plank is dezelfde en dat maakt een visgraatvloer (onderdeel van de houten vloeren van de Vloerderij) nu juist zo levendig en creatief en zorgt er ook nog eens voor dat deze massief eiken vloeren zo’n geweldige uitstraling hebben en bijna in elk interieur passen.

Een eiken visgraatvloer , een trendsetter in houten vloeren, maar ook in Multiplanken. En wat kost dan zo'n zo'n supervloer? klik dan gewoon hier voor de prijzen.

Bij de Vloerderij is de eiken visgraatvloer met een comeback bezig . Die ouderwetse glimmende bruine plankjes zijn er niet meer bij , maar nu is een eiken visgraatvloer stoer, ruig en Bourgondisch. Ook kunnen ze uiteraard robuust of gevoelig verouderd worden. Zeg het maar.

Een super originele eiken visgraatvloer biedt de Vloerderij al aan voor een hele scherp gecalculeerde prijs en kent verschillende uitvoeringen. Dus van in een A sortering of een iets getekender B of een lekker ruige C. Klassieke of een strakke uitstraling, met een interessante nerf- en noest tekening en in de standaard lekker ruige Abdij-uitvoering, dus mooi Bourgondisch. En….deze C plank kan ook nog eens een keertje extra verouderd en gekastijd worden.


Een Eiken Visgraatvloer, een geweldige ontwikkeling in houten vloeren land
Planken visgraatvloer van eiken


Eiken visgraatvloer is ook verkrijgbaar in brede palnken.

Een verouderde eiken visgraatvloer.
Deze zwaar verouderde Planken massief eiken visgraatvloer is natuur geolied en zodoende komen noest en nerf goed tot uitdrukking.

Eiken visgraat vloeren kunnen worden geleverd in legio maten en heel veel uitvoeringen. Neem eens een planken eiken visgraatvloer van door en door eiken of misschien ook wel een plank geschaafd tot Multi-plank of Duoplank. Een eiken visgraatvloer in een Combi, of in een eiken Multiplank uitvoering kan op een bepaalde manier zwevend gelegd worden in een dikte van 2cm. Ook een volledig massieve eiken visgraat plank kan ook in enkele gevallen ook wel zwevend gelegd worden, maar dan kan er toch nog wel werking optreden. Alleen wanneer je voor de volle honderd procent zekerheid wilt hebben zekerheid dat een houten vloer of parketvloer niet gaat werken, dan kan deze massieve eiken visgraatvloer op de tapis manier (spaanplaatbroodjes) gelegd worden. De dunnere planken worden meestal vol verlijmd rechtstreeks op beton.

 

Eiken visgraat vloeren bij de schaverij van de Vloerderij houten vloeren
Een eiken visgraatvloer kan creatief met olie behandeld worden, met name de verouderde houten vloeren zijn hier heel erg geschikt voor. De pigmenten die deze olie kleur geven zijn ontleend aan de natuur en komen tevoorschijn in de mooiste schakeringen. De kleuren zijn van antiek gebruind tot ouderwets smoke en nog meer kleuren die hier tussenin kunt vinden. Maar vergeet zeker niet vergrijsde en die trendy wit gekrijte tinten
 

Een eiken visgraatvloer op vloerverwarming? Goed hoor!

Een eiken visgraatvloer kan Veilig&Vast op vele vloerverwarming systemen gelegd worden. Vraag de Vloerderij houten vloeren naar de mogelijkheden

                       

Een eiken visgraatvloer gecombineerd met eigentijdse meubelen is een mooie ontwikkeling en die mooie olietinten staan er garant voor, dat bijna elke stijl een kans krijgt.. Eiken visgraat vloeren kun in heel veel hoedanigheden geleverd worden, leuke vrolijke smalle plankjes of van die Bourgondische planken, de keus is aan jou.