Eiken vloer

Eiken vloer super breed super cool
Een eiken vloer super cool.

Eiken vloeren, helemaal van deze tijd, lekker ruig en ongedwongen. Super fijn in 't gebruik.

Deze eiken vloer is helemaal Frans

Een eiken vloer koop je niet zo maar, 't is een hele investering.
Maar deze eiken vloer ligt levenslang en dat is goed om te weten.


 
 
en dan.....?
Bel of mail ons dan gewoon.
 

 

 


Een eiken vloer is tijdloos en niet gebonden aan een of ander interieuer. Zo'eiken vloer gaat met hetzelfde gemak zijn leven leiden in een klassiek- als ook in een modern interieur. Eiken laat zich bovendien heel goed kleuren met een natuurolie. Er zijn vele tinten die hem aanstaan. Ze zijn er in een elegante stijl, maar ook in een brute boeren stijl. Lekker glad  en modern, maar ook bonkig verouderd. Je zegt het maar.
 

Een eiken vloer heeft een lange traditie en is zeer gewaardeerd, omdat ze klassiek en modern tegelijk is, en bijna overal door z'n verscheidenheid passen. Onze eiken vloeren zijn duurzaam en tijdloos: nauwelijks een andere vloer geeft zo veel mogelijkheden en heeft zoveel charme. Een aanwinst voor je woning


Eiken vloeren van echt Frans eiken zijn de ware klassiekers, die erin geslaagd zijn om vormgeving en materiaal te combineren en die zo worden gewaardeerd voor hun altijd populaire kleuren en structuur, alsmede de lange houdbaarheid, ze liggen niet voor niets eeuwenlang in kloosters en kastelen in Frankrijk. Kies dus voor een eiken vloer.