Grijze houten vloer. Een super tint met een oude uitstraling.

Grijze houten vloer. De Vloerderij verkoopt grijze houten vloeren

Een grijze houten vloer kan ook in een onbeweeglijke multiplank geleverd worden. Castle Grey is wel een hele mooie grijstint.


 

Grijze houten vloer?. Castle Grey geolied!


Grijze vloerolie gaat prima samen in combinatie met Frans eiken vloeren, er ontstaat een sfeer uit lang vervlogen jaren. Uiteraard zijn er legio oude olietinten voor ieders smaak.

Eiken vloeren zijn het meest geschikt om met olie te behandelen, want na de bewerking met bv. kleurolie ontstaan pas die behaaglijke en warme tinten in het hout. Een grijze houten vloer is TOP.

                                                                                                         

En natuurlijk passen deze diepe tinten wel het best op Frans eiken vloeren, dit komt mede door de tekening van het eikenhout.
De eiken planken komen in diverse breedtes en hebben een standaard dikte van 2cm. De grijs geoliede Frans eiken vloeren passen geweldig in deze tijd en creëren een oase van rust. En de prijzen die vallen erg mee, want door eigen import kan de Vloerderij deze gunstig aanbieden, kijk maar! 
Een Franse grijze houten vloer rechtstreeks te koop bij de vloerderij. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Want die is gewoon heel interessant.

           
In de houten vloeren showrooms van de Vloerderij liggen ze allemaal. Heel veel olietinten kun je hier komen bekijken en wat zeker niet onbelangrijk is. Ze liggen op grote oppervlakten en dat is super handig, je ziet dan gelijk wat mooi is. Nu is een grijze houten vloer best wel popuilair, maar er zijn ook kleuren zoals enkel- dubbel wit en antiek die ook goed scoren. Maar alles is een kwestie van smaak.
Een grijze houten heeft een verweerd karakter. Dit ontstaat pas wanneer de vloer een tijdje ligt. Het is dan net alsof hij tientallen jaren oud lijkt.

Wil je zo'n grijze houten vloer eens bekijken?, dat kan uiteraard in een van de showrooms kris kras door Nederland. Klik maar op showroom en je vind zo'n mooie grijze houten vloer bij jou in de buurt.