Eiken vloeren. Houten vloeren uit Frankrijk, maar ook uit Oost Europa.


Eiken houten vloeren kapvers uit Frankrijk
gedurfd en duurzaam.
Eiken houten vloeren. Frans eiken vloeren aanbiedingen


Eiken vloeren import uit Frankrijk, maar net zo goed uit Oost Europa, toch zijn mensen nog vaak op de Franse tour. Da's best OK. Er komen nu eenmaal mooie vloeren uit Frankrijk. De aller mooiste eikenhouten vloeren vind je bij ons zowel massieve vloeren, als ook die onbeweeglijke multiplanken met een massieve eiken toplaag. Pracht vloeren te zien door praktisch heel Nederland.

Eiken houten vloeren. Maar ook massieve houten vloeren in Kampen

Houten vloeren komen in allerlei vormen. Op dit moment is visgraatparket erg populair. Het is weer helemaal terug van weggeweest.
Alle massief houten vloeren van De Vloerderij houten Vloeren hebben een persoonlijke uitstraling. En voor wat voor bewerking je ook kiest, wij garanderen de originalitiet van de plank. Je houten vloer behoudt zeker zijn natuurlijk karakter en personality. Kom ze bekijken in één van onze houten vloeren showrooms en jouw vloer wacht al op je. Heb je vragen over die grote collectie massief houten vloeren? Neem dan kontakt op. Of bekijk eerst eens de Vloerflitsen


Getrommelde eiken houten vloer. Houten vloeren showroom Rotterdam
Houten vloeren winkel in Rotterdam. Houten vloeren leverancier in Rotterdam
Frans eiken vloer in grijze olie. Houten vloeren showroom in Limburg.
Massieve eiken houten vloer Genemuiden
Houten vloer Hasselt
 

Eiken houten vloeren uit Frankrijk. Maar ook uit Oost Europa eigen import oude eiken houten vloeren, verouderde eiken vloeren, brede eiken vloeren en brede eiken vloerdelen. Tevens abdij eiken vloeren, eiken houten cafévloeren, eiken planken, gebruikte eiken vloeren (Filiaal Groningen). Vele variaties. Ook vloeren en de duoplank, de combi- en multiplank. Bekijk deze eiken houten multiplanken eens bij de Vloerderij. Eiken vloeren kunnen tegenwoordig ook geleverd worden in een planken visgraat, dit is een eiken brede en lange visgraatplank. Super mooi en erg origineel.  

 

Zelf eiken vloeren uit Frankrijk halen mag dan wel goedkoper zijn, maar we halen ze zelf uit Frankrijk. Maandelijks rijden we naar Frankrijk om deze originele eiken vloeren op de Nederlandse markt te brengen. Eiken vloeren in alle variëteiten.

Heb je eens zin om al deze eiken vloeren te komen bekijken, dan ben je van harte welkom in één van de eikenhouten vloeren showrooms in Amsterdam,houten vloeren Groningen,eiken houten vloeren Zwolle,Parket Rotterdam,parketvloeren Leeuwarden Maar ook houten vloeren in Den Bosch en eiken parket in Limburg, houten vloeren Utrecht en houten vloeren Haaksbergen.

Houten vloer Frankrijk. Houten vloeren Dronten.
Goedkope houten vloer Wolvega. Houten vloeren showroom Leeuwarden.
Houten vloeren winkle in Steenwijk. Houten vloeren leverancier in Hoogeveen.
Parket vloeren bedrijf in Zwolle.
Duoplanken Zwolle. Multiplanken Groningen
Eikenhouten vloeren in Rotterdam
Massieve eikenhouten vloeren.
Frans eiken is een hele mooie soort eikenhout en natuurlijk ook geweldig duurzaam. De tekening van Frans eiken is ook erg decoratief. Het dan ook hierom dat deze eiken soort zo gewild is. Oost Europees daarentegen is wat donkerder van tint en de noesten zijn soms zwart. Oost Europees eiken is een houten vloer die ontegenzeggelijk veel karakter heeft.