Houten vloer

 

Houten vloer uit Frankrijk bij de Vloerderij
Houten vloer..Wonen op een vloer uit Frankrijk.
Houten vloer.? Neem er dan één uit Frankrijk.

Een houten vloer is vaak liefde op het eerste gezicht en dat is ook duidelijk te merken in de showrooms van de Vloerderij.
Hier liggen ze., al die houten vloeren uit Frankrijk. Super origineel en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Elke houten vloer heeft z'n eigen verhaal en is uniek, want geen enkele houten vloer is gelijk.
Een Houten vloer voor een leefbaar interieur.franse vloeren

 
 

De kleur mag jezelf uitkiezen, diep donker bruin?, een oude grijze tint?, een bijna zwarte smoke?, of kies je voor een frisse trendy white-wash?. Je zegt het maar. Je kiest gewoon een houten vloer die bij je past.
Bij de Vloerderij heeft elke houten vloer z'n eigen plaatsje. In de diverse showrooms liggen ze mooi te zijn. Elk in een afzonderlijk interieur. Zo komen ze het best tot hun recht. Zin om eens te komen kijken naar jouw houten vloer?, kom dan eens geheel vrijblijvend de geur van eikenhout op snuiven.

Houten vloer. Ze komen uit Frankrijk, maar ook uit Oost Europa
Een houten vloer kan geleverd worden in verschillende diktes en breedtes. Een massieve houten vloer heeft meestal een dikte van 20 mm, de eiken multiplaneken en Duoplanken gaan vaaf 12mm-16mm tot 20mm. Deze laatste uitvoering is een plank met een eiken toplaag.

Ook een goedkope houten vloer behoort tot de mogelijkheden, bij de Vloerderij liggen ze genoeg. Eikenhouten vloeren in diverse uitvoeringen. In veel oliekleuren, wil je abdij uitvoering, of een verouderde vloer?, ze zijn er gewoon.

Want ook een goedkope houten vloer in een multiplank uitvoering met een massief eiken toplaag is in elke showroom vertegenwoordigd. Bezoek ons eens. Wij hebben de meest veilige en vaste vloeren.

Multi planken zijn razend gewild in combinatie met vrijwel alle vloerverwarming systemen. En praat je dan over een goedkope houten vloer, kan dit ook  met deze gelaagde planken met eiken toplaag..

Een grote keus goedkope houten vloeren, gerookte eikenhouten vloeren, verouderde houten vloeren. En ook bij de genoemde goedkope houten vloeren geven we een gedegen advies.