Houten vloeren Limburg. Met een Top Kollektie


Houten vloeren Limburg. Houten vloeren leverancier in Limburg.

Houten vloeren showroom voor Limburg.

Houten vloeren Limburg. De Vloerderij al meer dan 25 jaar in Limburg. nu in Buggenum

Een volledige houten vloeren showroom met het mooiste houten vloeren en parket assortiment van Limburg.
 Authentieke houten vloeren voor hele faire prijzen. Wel zeker de grootste parket en houten vloeren  showroom van Limburg. En met natuurlijk ook een aantrekkelijke legservice. Houten vloeren bedoeld voor heel Limburg. Uitstekende kwaliteit en goede service. Wil je informatie of een afspraak maken?, neem dan kontakt op.

Houten vloeren Limburg. Bekijk al die vloerflitsen hier

Houten vloeren Limburg.  Houten vloeren winkel in Limburg.

Wel een hele uitgebreide collectie houten vloeren.

Adembenemend parket en houten vloeren. Parketvloeren die met olie of lak bewerkt kunnen worden. Denk eens aan zo'n diep donker bruine antiekkleur. Deze mooie ecologische olie zorgt voor een zacht Bourgondische persoonlijkheid van de plank. Of wat te denken van een off-white kleur, die een vloer zo'n mooie onbestendige uitdrukking kan geven. Super trendy hoor. Zeker in Limburg zijn deze soort houten vloeren geliefd. Ja hoor het zijn erg populaire vloeren.

Hele natuurlijke en authentieke olietinten.

De olietinten geven een eikenhouten vloer  een aantrekkelijke personality.
Eikenhouten vloeren kunnen natuurlijk ook afgelakt worden, dat is wel bekend, maar het advies is dan wel om een matte watergedragen lak te gebruiken.
Houten vloeren Limburg houdt het dus zo ecologisch mogelijk.


Houten vloeren Limburg.  Een houten vloer kopen in Limburg.
 

Verouderen, borstelen? Alles is mogelijk

De meeste houten vloeren kunnen een speciale behandeling krijgen. Waarvan de zogenaamde “Veroudering” wel het bekendst- maar zeker ook het mooist is. Met dit soort houten vloeren raak je altijd een gevoelige snaar in Limburg.
Houten vloeren Limburg kom je heel ver als het om een houten vloer gaat.  Er liggen super veel vloeren in die super showroom.

Houten vloeren Limburg.
Houten vloeren Limburg. Met een prachtige showroom in Buggenum 

Stuk voor stuk mooie sfeervloeren. Aantrekkelijke prijzen.

Houten vloeren Limburg: Kom ze maar van dichbij bekijken in die geweldige en zeker ook grootste houten vloeren showroom van Limburg. Waar steeds weer super concurrerende en speciale aanbiedingen liggen te wachten. Ook speciale aanbiedingen van lamel-planken (Multiplank en Duoplank) en de originele massieve eiken planken zijn ook ruimschoots aanwezig. Limburg is een belangrijke provincie voor houten vloeren. Tenminste als we het over eikenhouten vloeren hebben.

Stel zelf je kleur of olietint samen.

Ook vind je bij de Vloerderij in Limburg authentiek verouderde vloeren, ook deze vloeren van de allernieuwste generatie gaan het zeker goed doen in Limburg. Ze kunnen ook heel mooi bewerkt worden. Van White naar Black, van Grey naar Brown...En ze liggen al klaar en wachten op je.     

Houten vloeren Limburg.  Bijzondere vloeren. Mooie vloeren, maar vooral echte houten vloeren. Vloeren met karakter.
Houten vloeren Limburg. Ook zijn die geweldig populaire raftwoodplanken te koop in Limburg.
Wildwood-Raftwood 100% Nederlands vloerenvakwerk, wel met een licht Limburgs tintje.

Limburg bezit nu een coole houten vloeren showroom! Met wel 350 m2 houten vloeren en parket
. Houten vloeren Limburg is er voor Limburgers met hart voor eiken.

Een showroom dichtbij voor elke Limburger.. Een té gekke showroom helemaal vol met vloeren tegen hele faire prijzen. Kom snel kijken en bewonderen. Al die houten vloeren collecties van de Vloerderij/Fransevloer.nl in Limburg.

Houten vloeren Limburg. Creatieve vloeren en aangeboden voor schaverij prijzen? Deze showroom in Limburg is volgens ingewijden de meest uitgebreide showroom van Limburg.
Maal maar heel snel een afspraak, maar je kunt ook zo binnenvallen als je wilt.
Kijk  
hier  eerst als je info wilt of maak een afspraak voor een leuk houten vloeren gesprek. Houten vloeren Limburg. Geweldige Limburgse vloeren!


     
Houten vloeren Limburg
De Vloerderij
Dorpsstraat 72
6082 AR Buggenum