Houten vloeren Roermond. De mooiste showroom van Limburg.

Houten vloeren Roermond. Top kollekties houten vloeren.

Houten vloeren Roermond. Houten vloer kopen in Roermond
 

Houten vloeren Roermond. Trendy vloeren voor hele faire prijzen. Bekijk de vloeren hier

Houten vloeren kunnen met veel olietinten afgewerkt worden, neem nu bijvoorbeeld eens zo’n mooie originele antiek bruine olie die oude tijden terug doet komen. Een eiken vloer krijgt met zo’n oliebehandeling een erg mooie patina en uitstraling. En met name in Limburg zijn deze authentiek uitgevoerde houten vloeren super populair. Ze zijn razend gewild in heel Roermond. Ook de wit- en de grijze tinten eikenhout lopen in Limburg erg goed.

Houten Vloeren Roermond. Te zien in de Vloerderij showroom voor Limburg.

Houten vloeren Roermond. Houten vloeren winkel in Roermond 
Ook in Roemond is visgraatparket razend populair. Ze liggen al op je te wachten.

Houten vloeren ondergaan steeds meerspeciale behandelingen. Ze kunnen gekastijd worden en bij dit aparte procedé worden ze eigenlijk alleen maar  flink beschadigd en later worden ze dan uiteraard weer mooi geschuurd.Na het schuren blijven de verouderingsindrukken wel zichtbaar. Het is een geweldig mooi proces om eikenhouten vloeren maar ook authentiek visgraatparket een extra dimensie of facelift te geven.. Vooral de ruigere en wilder getinte  Abdij vloeren zijn prima geschikt voor deze verouderings manier. Dit soort oud gemaakte houten vloeren leveren we heel lang naar Roermond.

Houten vloeren Roermond. Die ga je bekijken in die coole showroom. Personality vloeren.

Houten vloeren in Roermond. Wel hele mooie houten vloeren

Het eiken rookproces heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt. Het roken van eiken zorgt voor een prachtig effect en een eiken vloer wordt hierdoor heel aantrekkelijk. Ook wanneer je de vloer na het roken gaat bewerken met een witte olie. Houten vloeren Roermond (Vloerderij)laat dit soort vloeren ook zien in de showroom. Het is een prachtig resultaat en ligt dan ook al in veel huizen in Limburg.

Houten vloeren in Limburg. Met een Top Houten vloeren showroom voor  Roermond in e.o.

Houten vloeren Roermond. Houten vloeren showroom in Roermond.

Houten vloeren Roermond.
De lamelplank (Zie boven) ook te koop in Roermond, een 100% Nederlands product deze veilige multiplanken,geschikt voor vloerverwarming. Ja want er is veel mogelijk ook met deze eiken vloeren met toplaag, maar er liggen er op dit moment al heel wat in Limburg.
Bekijk ook onze
Vloerflitsen maar eens en je ziet dan die super collectie houten vloeren, dus hier zie je al die houten vloeren Roermond in levende lijve. 

Met een kleurolie krijg je vloer een exclusieve antiek ogende uitstraling. Deze uitstraling is mogelijk met een speciale antiek bruine- of een grijze natuurolie. Deze pure natuurlijke olie is gemaakt van praktisch 100% lijnzaad.
Alle houten vloeren in Roermond en natuurlijk in heel Limburg kunnen op deze manier afgewerkt worden. Een complete houten vloeren collectie voor Roermond dus.
 Houten vloeren ook voor Heerlen, Venlo en Weert.
Houten vloeren Roermond. Houten vloeren voor heel Limburg te koop bij de Vloerderij houten vloeren showroom.


De Vloerderij
Dorpsstraat 72
6082 AR Buggenum