Houten vloeren Venlo. Dé Vloerenshowroom voor Noord Limburg


Houten vloeren Venlo. Visgraatparket leverancier in Limburg.

Houten vloeren Venlo met misschien wel de grootste houten vloeren showroom van Limburg.

Vloerderij.nl de meest ervaren houten vloeren leverancier van Limburg 
De Vloerderij is buiten de ervaring ook een betrouwbare houten vloeren leverancier voor Venlo. We werken al meer dan 25 jaar in Limburg op de houten vloeren markt. De consumenten in Venlo weten dat, ook omdat we al zo lang werkzaam zijn in dit stukje Noord Limburg. Het komt natuurlijk ook omdat we een goede service geven en dat is een belangrijk punt.
Kom dus eens langs in onze in misschien wel de grootste houten vloeren showroom van Zuid Nederland waar op meer dan 300 m2 de mooiste houten vloeren liggen. Kom dus langs en we weten nu al dat jouw vloer al ligt te wachten.

Houten vloeren Venlo. Kijk ook hier eens naar de vloerflitsen.
 

Houten vloeren Venlo met een showroom in Noord Limburg.
Houten vloeren Venlo. Een grote collectie planken Visgraat vloeren Pracht assortiment. 

De originele massieve houten vloeren en ook een enorme collectie Duo- en multiplanken worden in de Vloerderij showroom ten toon gesteld. De showroom in Limburg vlak is geweldig uitgebreid en al die diverse houten vloeren zijn hier te zien. Eikenhouten vloeren zijn zoals je wel weet mateloos populair en sfeerbepalend in ieders interieur. Houten vloeren Venlo heeft al deze populaurte houten vloeren liggen.
Kies daarom juist voor dié  parket- en houten vloeren die samen met je eigen interieur een harmonieus geheel vormen.
De Vloerderij met die super showroom in Limburg 
heeft al deze geweldige vloeren. Kom dus die voordelige maar vooral authentieke vloeren eens bezichtigen. Houten vloeren Venlo heeft al die vloeren en zelfs een grote keus is planken visgraat parket.

Eiken houten vloeren Venlo. Eiken parket  Vemlo

Houten vloeren Venlo. Prachtige houten vloeren en parket voor sterk uitgekiende prijzen. Geschaafd uit eigen fabriek leveren we low budget houten vloeren overal in Limburg. En zonder de bij anderen gebruikelijke tussenhandel en met een 100% garantie van de Vloerderij Houten Vloeren. Gewoon lage basis prijzen voor Venlo e.o. Want een scherpe prijsstelling is vandaag de dag zeker wel nodig.

Parket en houten vloeren kunnen met super veel olietinten afgewerkt worden. Een antieke lijnzaadolie kan al voor een hele mooie en zachte patina zorgen en deze lijnolie staat garant voor gemakkelijk onderhoud en is nog duurzaam ook. In Venlo zijn deze authentieke houten vloeren erg in. 

Kom ze snel bewonderen in de houten vloeren showroom voor Venlo.
Houten vloeren  winkel in Venlo. Parketvloeren verkoop in Venlo
Kies je voor een witte of een antiek geoliede vloer, dan krijgt een houten vloer later een hele mooie antieke en originele uitstraling. Als je niet beter zou weten, zou je denken, dat deze vloer wel jaren en jaren oud zou kunnen zijn

Deze toch zo eigenzinnige houten vloeren krijgen in de werkplaats een hele speciale behandeling en door het trommelen, ook wel kastijdenm genaamd worden ze met opzet beschadigd. Ze worden natuurlijk naderhand wel weer geschuurd en eventueel nog gepolijst. Houten vloeren Venlo samen met de Vloerderij weten veel van vloeren.De Vloerderij
Dorpsstraat 72
6082 AR Buggenum