Houten vloeren

 

Houten vloeren… Dé specialiteit van de Vloerderij.
Houten vloeren?.., daar woon je toch gewoon op.

Houten vloeren?
Wij halen ze voor je uit Frankrijk.


Houten vloeren zijn vaak liefde op het eerste gezicht en dat is ook duidelijk te zien in de diverse showrooms van de Vloerderij bv.
Hier liggen ze., tientallen houten vloeren zo uit Frankrijk. Super echt en duurzaam en ook nog eens voor een lage basis prijs
.

Petit Prix bij de Vloerderij. Zo noemen ze dat in Frankrijk
 
Bij de Vloerderij heeft elke houten vloer z'n eigen ruimte. In de 8 showrooms liggen ze allemaal. Elk in z'n eigen interieur. Want zo komen ze het best tot hun recht. Kom eens houten vloeren kijken...., kijken naar jouw eigen houten vloer?, kom dan eens geheel vrijblijvend de geur van eikenhout op snuiven.
De kleuren zijn voor het uitkiezen, donker bruin?, een traditionele grijze tint?, een diep zwarte smoke?, of kies je voor een fris ogende white-wash?. Zeg het maar. Je kiest gewoon één van die houten vloeren die bij je past.

Alle houten vloeren hebben hun eigen verhaal en zijn uniek, want de ene houten vloer is de andere niet. Houten vloeren zorgen voor een natuurlijk en harmonieus interieur. En omdat eikenhouten vloeren in principe zo neutraal zijn passen ze in elk interieur. Ze kunnen met allerlei soorten kleurolie bewerkt worden. Ook zijn deze vloeren uitermate geschikt om te borstelen of te verouderen.

Roken komt ook voor, maar het rookproces is zo natuurlijk dat een uiteindelijke kleur nooit voor de volle 100% gegarandeerd kan worden. De ene plank komt er weleens donkerder uit dan de andere. Voor het rookproces bestaat dus geen enkele kleurgarantie.
Op onderstaande fot zie je een redelijk egale gerookte eiken vloer. Het rookproces van dit soort vloeren worden steeds vaker vervangen door de bewerking met kleurolie.