Houten vloer en kleur

De Kleurkeuze van je houten vloer is erg belangrijk
De kleur van je houten vloer kan een geweldig effect hebben op je gevoelsleven. Hou hier dus goed rekening mee tijdens de inrichting van de kamer.
Je zal zeker al een favoriete kleur voor je houten vloer uitgezocht hebben, ga daar dan ook daadwerkelijk mee aan de slag. De kleur die je in principe voor je houten vloer uitzocht is ongetwijfeld een goede inspiratiebron en een goede basis.

Houten vloer. kleur en stijladvies

Er zijn natuurlijk geen vaste regels wat de kleurkeuze betreft. Volg gewoon je eigen gevoel voor het harmonieus creëren van je eigen kleuridee.  Als je houten vloer de juiste kleur heeft volgt de rest van je interieur vanzelf. Kies nooit een kleur voor je houten vloer omdat het de trend is, daar zou je op termijn weleens goed spijt van kunnen krijgen!! Ga er bij het begin van je interieurveranderingen vanuit, dat je al woonaccessoires hebt, want deze vormen toch wel de basis van je kleurenplan. Moet je alles nog aanschaffen, dan wordt het uiteraard veel gemakkelijker en kun je alle kanten op. Maar bedenk steeds, dat je houten vloer de basis van alles is.

Kleuren op een staaltje komen er in werkelijkheid altijd heftiger uit dan je denkt en dit geldt ook voor de kleur van je houten vloer. Houd hier rekening mee.
Een houten vloer is gek op natuurolie en deze olieën zijn verkrijgbaar in vele tinten. Voornamelijk natuurtinten zijn geschikt voor een houten vloer. Voor meer info kun je altijd bellen of mailen met de Vloerderij, maak je houten vloer wensen gewoon kenbaar.