Massief eiken vloeren

Oude Eiken Vloeren bij de vloerderij

Massief Frans eiken vloeren rechtstreeks uit Frankrijk

 eikenhouten vloer te koop bij de Vloerderij
 eikenhouten vloeren origineel uit Frankrijk, de Vloerderij
 eikenhouten vloer, rechtsreeks uit Frankrijk, de Vloerderij
eikenhouten vloeren, heel veel sfeer, de Vloerderij
eikenhouten vloer aanbiedingen bij de Vloerderij
 
 

De eiken vloeren wereld kent een scala aan mogelijkheden., maar vooral zijn het de oliekleuren die het doen! 

Origineler kan het niet, deze Frans eiken vloeren. Rechtstreeks geimporteerd uit Frankrijk, dus een echte massieve frans eiken vloer!

Voor Frans eiken vloeren zijn de mogelijkheden in vloerolie kleuren legio. Alle massief eiken vloer kunnen op smaak gebracht worden met veel verschillende oliekleuren , 't maakt niet wat je smaak ook is! Oliekleuren genoeg
De vloerderij tekent voor deze Frans eiken vloeren en op onze site (www.devloerderij.nl) kun je nog meer eiken vloeren bewonderen! Je treft hier een grote collectie eiken vloeren aan en de uitstekende prijs kwaliteitverhouding zal je zeker opvallen.

Eiken vloeren door ons geleverd vallen onder een vanzelfsprekende kwaliteitsgarantie, ondanks de scherpe basisprijs van deze massief eiken vloeren.
Al deze massieve eiken vloeren worden in onze schaverij vervaardigd, derhalve is het dan ook mogelijk om de prijs van de vloeren laag te houden.
We bieden al een massief Frans eiken vloer met een dikte van 2cm aan voor € 31,- per m2 incl. btw!
 

Frans eiken vloeren lenen zich voortreffelijk voor verschillende soorten bewerkingen.
De 1e afbeelding laat een naturel geoliede eiken vloer zien, behandeld met een natuur Woca vloer olie. Op afbeelding 2 is de gerookte eiken vloer behandeld met een naturel Woca olie. Terwijl de eikenhouten vloer in afbeelding 3 met een castle grey vloerolie is bewerkt.
Afbeelding no 4 is antiek geolied. Tenslotte is de laatste dubbel gerookt eikenhouten vloer met een lichte Woca olie behandeld.

Massieve eiken vloeren en olie
De juiste vloer olie keuze is erg belangrijk, deze tinten zorgen er voor, dat de massieve vloer een bij jouw smaak passende kleur nuance meekrijgt.
De eiken vloeren afbeeldingen die je hier boven ziet, zijn alleen nog maar een minimale afspiegeling van de vloer mogelijkheden.
Elke eiken vloer kan er dus anders uit zien.. afgestemd op de kleurolie naar je eigen smaak.

De Vloerderij adviseert je en je keuze zal dan ook een passend resultaat opleveren: een prachtige massief eiken vloer met een geschikte olie.


Want... de Vloerderij vloeren in al hun mogelijkhheden, zijn nu eenmaal onze specialiteit.
 
belangrijke eiken vloeren tip
TIP.
De luchtvochtigheid van de ruimte waar in de eiken vloer gelegd wordt moet bij voorkeur een relatieve luchtvochtigheid hebben van ca: 65%. Bij grote schommelijngen kan een massieve eiken plank gaan zwellen of krimpen.
 

 

eiken vloer showrooms door heel Nederland
Alle eiken vloeren zijn te bezichtigen in onze vloeren filialen.
Bel gerust met Berber of Janneke (0521 - 515432) tot 22.00 uur.

In Steenwijk beschikt de Vloerderij over 2 aan elkaar gekoppelde schowvloeren woningen waar meer dan 20 vloeren in het echt te bezichtigen zijn.