Verouderde eikenhouten vloeren

Verouderde eikenhouten vloeren? We hebben ze allemaal.
Verouderde eikenhouten vloeren. Eikenhouten vloeren in Groningen.

Bekijk ook  hier de houten vloeren en parket vloerflitsen

Verouderde eikenhouten vloeren bij de Vloerderij
Verouderde eikenhouten vloeren?
Getrommelde eikenhouten vloeren?

De Vloerderij heeft ze.
Al zo’n prachtige verouderde eiken vloer voor.

39.95 m2 incl, btw

Top Kollektie Vloeren.

 

Omdat de Vloerderij in eigen houten vloeren schaverij veroudert en trommelt, kunnen deze speciale houten vloeren scherp "geschaafd" aangeboden worden. Veel kleurnuances zijn mogelijk en komen vooral op verouderde en getrommelde houten vloeren

prachtig tot uitdrukking. Een trendy look? Of juist een antieke uitstraling? Je zegt het maar...

De Vloerderij levert natuurlijk veel meer dan alleen maar verouderde eikenhouten vloeren, maar levert een compleet gamma eiken vloeren, zowel uit Frankrijk als ook uit noord-oost Europa. Deze eikenhouten vloeren worden door heel Nederland geleverd, De Vloerderij levert veel in Brabant, Gelderland en de Noordelijke provincies., maar ook veel eiken vloeren vonden hun weg naar Utrecht en Noord- en Zuid Holland.


Bel voor info 0521-515432 of mail naar
vloeren@devloerderij.nl

 

Verouderde eiken vloeren of ook wel getrommelde eiken vloeren
Verouderde eikenhouten vloeren zijn meestal eikenhouten vloeren. Deze kunnen zowel als massief, alsook in een verouderde multiplank geleverd worden.
Verouderde eikenhouten vloeren zijn op de markt gekomen nadat de originele oude vloeren niet meer vindbaar waren., maar de vraag naar verouderde eiken houten vloeren werd groter. Deze verouderde eikenhouten vloeren worden in grote trommels bewerkt met stukken ijzer, zoals bouten, moeren en zelfs stenen. De eiken vloer wordt dan opzettelijk beschadigd, dus verouderd. Soms worden het daarom ook wel getrommeld eiken genoemd.

Oude eiken vloeren zijn nog steeds razend populair. Ook de oud gemaakte houten vloeren worden erg gewaarderd en behoren tot de meest creatieve eikenhouten vloeren. Ze zijn voor interessante prijzen te koop bij de Vloerderij en bij de Fransevloer.nl 

Verouderde eikenhouten vloeren. Oud gemaakte eiken vloeren.